maandag 6 juli 2009

Foto's

Een klein wit huisje siert de helling langs het pad omhoog naar het dorpje. Het heeft een australische eigenaar die onlangs een paar weken is geweest om een beetje te werken en te zijn. Simon werkt in Sidney in een gevangenis en het contrast met even hier vertoeven kan niet groter. Het is daar nu ook winter natuurlijk. Marc had Simon al ontmoet en kwam terug met grote verhalen over op open vuur koken, de zolder waar zijn vader gestorven is en sindsdien alles onaangeroerd is gebleven. Het stromatras met een gat erin, de grote houten kist met ijzerwerk en de lege fles in het vensterbankje. Ik was dus al heel nieuwsgierig gemaakt. Ik kon vrij foto's maken en dat heeft echt juweeltjes opgeleverd. Als schilderijen verschijnen ze op mijn beeld.











Onderstaande foto is het 'aanrecht' dat buiten naast het chateau is gebouwd met oude stenen uit een ander gebouw elders in de regio. We gebruiken het aanrechtje om klus-handen te wassen. Verder staat er vaak wat bruikbare rommel dat nog een x een ander plekje moet gaan krijgen. Maar zolang het er staat zoals nu, is het decoratief en niet storend


Aai was weer eens mee naar de beek, helemaal onderin het valleitje stroomt de beek in het meer. Aai wilde niet verder over de boomstronk naar beneden, dus heeft me die 2 uurtjes bewaakt door daar te blijven liggen op het felgroene zachte droge mos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten