maandag 16 november 2009

Foto's van deze dag


Zwammerig


Smurrieval, overloop van het grondwater in de mijn. We weten niet welke stof er hier gedolven is, wel dat het water en het gesteente roestkleurig is, wat er buiten de mijn in de natuur heel raar uitziet.


Niet scherp te krijgen; een donker gat fotograferen. De lens besloeg steeds en er dwarrelt stof rond, maar als we teruggaan betere beelden.


De resten van de mijn buiten. Een door de natuur overgenomen warboel van ingestorte daken en muren met daartussen verroeste onderdelen als generatoren, ketels en mijnkarretjes, linke soep dus.Het gat dat Marc vond en we alledrie even wilde bekijken. De stijle puinhelling was naar beneden minder lastig als omhoog. Kwajongensstreken, maar wel leuk!!het bos..... daar wordt je stil van!Bos in microbeeld, als je het wilt zien zijn de kleine beelden bossen opzich...Dit inni-mini-slakje heeft wel een heel erg groot huis geclaimd; een beukenblaadje. met als voedsel-voorraad een voor zijn/haar doen een wel heel grote paddenstoel. Het ukkie (totaal een kleine cm klein) schrikt van de camera-aandacht en trekt behoedzaam de ogensteeltjes in... ach gosshie!

1 opmerking:

  1. Wat een prachtige foto,s hebben jullie weer gemaakt en wat zien de cv buizen in de grond er degelijk en goed beschermt uit.

    P.T.

    BeantwoordenVerwijderen