maandag 9 mei 2011

Domein


Afgelopen jaren is mijn computer volgelopen met foto's waardoor ik regelmatig mijn pc onder handen moet nemen, want vol=vol.
Met moeite gooi ik foto's weg, slechte films gaat wat makkelijker, maar nog blijf ik ruimte gebrek houden.
Om deze weblog een echt 'www.adres' te geven ga ik grasduinen op het internet en stuit ik op de aanschaf van een heus domein voor 8 euro per jaar. Voor ik echt weet wat ik doe, heb ik me een domein aangeschaft en probeer de weblog eraan te koppelen.
Dit lukt me niet, terwijl de naam van de weblog wel in het internetadres staat, maar de site een leeg scherm toont met instructies hoe ik een site moet maken.
Ik probeer dus zomaar wat en Marc vraagt waar die 8 euro voor zijn als hij de bankafschriften bestudeert. Eerlijk is eerlijk en ik biecht op dat ik een domein gekocht heb.... per ongeluk.
Ik weet een week niet wat ik met dit domein aanmoet, totdat ik weer met een overvol systeem geconfronteerd word en mapjes met zoveel megabites aan foto's. Ik ga eens zoeken naar een website met natuurfotografie gericht op dit departement. Weer vind ik niets meer dan een portret- en huwelijksfotograaf die pas is gestart met het fotograferen van bloemen. Dus is er niet zoveel te vinden op dit gebied.
Ik heb gelijk een excuus om tijd te besteden aan al mijn kiekjes, de franse namen van al dat schoons op te zoeken en ze gecategoriseerd te delen. Het is een leuke oefening frans, opschoning van mijn pc en misschien groeit er een inventarisatielijst van alle bloemen, planten en bomen die dit gebied rijk is.
Het blijkt een jaren-project, maar het begin is er!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten