dinsdag 1 december 2009

Even echt Lezen

Onderstaand bericht is niet echt geschikt voor de gematigde lezer. De lezer die ditjes en datjes wil weten, of misschien hoopt een leuke poezenfoto tegen te komen. Dit onderstaande bericht is een felle critische uitlating van mezelf op onvervalste censuur (ter bescherming van wie??? Geen kindertjes op het betreffende forum! Maar volwassen mannen en hier en daar een stoere vrouw) op een forum bericht mijnerzijds.
Het moest er even uit, ik kan weer ademhalen....
Het kruisje rechtsboven het beelscherm is voor iedereen beschikbaar, ik kon het helaas niet uit het webbrowser-script verwijderen.

1 opmerking:

  1. Nee, je hebt helemaal gelijk ( al is dat niet eens zo belangrijk, dat weet ik )
    Ik erger mij elke keer als ik ergens een forum bezoek aan de z.g "pittige" typetjes die keer op keer ongezout mogen reageren op iedereen, er mooie draadjes mee verklooien en er mee weg komen ook. Dit soort typetjes zijn blijkbaar populair op forums, ongeacht of er daarmee schade wordt aangericht. Deze onzichtbare, zich safe achter hun anonimiteit schuilende, in mij ogen, lozers. Ik troost mij met de gedachten dat hun wereld wel erg klein en leeg moet zijn om zo met hun medemens om te gaan. Misschien troost jou deze gedachte ook een beetje.

    BeantwoordenVerwijderen