zondag 9 december 2012

Foto-reportage

Het is erg leuk om te doen; je mee laten nemen op huisdieren-expeditie. Na thuiskomst één pissige kat, 2 uitgeputte kittens, een vermoeide maar nog steeds springerige hond en een achtergebleven kip ergens op de helling tussen het meer en haar hok.
81 Foto's zijn zo gemaakt met een digitale camera. Ik heb er in Photobucket maar een foto-verhaal van gemaakt; Pet's Expedition december 2012 te bekijken door hier te klikken.
Die pissige kat was Cros, hij voelde zich op z'n zachtst gezegd flink gepasseerd toen we terug kwamen, rook dat 'we' met z'n allen naar het meer waren geweest en Sooty kreeg een paar flinke meppen toen ze met staart-in-de-hoogte enthousiast haar verhaal wilde doen. Eén van de kippen wilde mee, maar bleef ter hoogte van de stal op een zonnig plekje achter; er was teveel lekkers te vinden in het gevallen blad. Sooty en Merlin vonden het erg spannend. Voor dikkertje Merlin was het wat eng en zeer vermoeiend, maar gedragen worden wilde hij echt niet. Sooty was als een vis in het water, een zwarte panter die gelijk aan het hengelen ging aan de rand van het meer en voorop liep niet gestoord door wildebras Castel die de expeditieleden voorging. Ik ging alleen maar mee als cameraploeg.....Geen opmerkingen:

Een reactie posten