vrijdag 2 november 2012

Werkvakantie

Vanaf morgenmiddag ben ik weer een paar weken niet (vaak) thuis te vinden. Ik woon dan tijdelijk in het huis van H&T om op de katten te passen zodat oude boerbuur Pierre de ezelpoep niet door het huis loopt die ongetwijfeld onder zijn schoenen kleeft als ook hondje Papi die onafscheidelijk is. Die hond zal er niet voor terugdeinzen zijn poot hier en daar eens op te tillen bij de afwezigheid van hondje Picasso. Verder durven de katten dan een week niet binnen te komen om brokjes te eten en zal de deur gebarricadeerd zijn door meegebrachte prooidieren. Dan heb ik het niet over dikke veldmuizen, maar over konijnen, hazen en duiven, want die twee siamezen van formaat doen niets liever dan jagen om het als dank voor de goede zorgen mee naar binnen te nemen en het soms in delen op bed te leggen.
Ik ga lekker drie weken aan mijn cursus werken, vrij schrijven, nadenken en toch ook weer niet denken door doelloos wat te zappen op britse zenders. Ik kan in bad als ik wil, maar daar zal het wel weer niet van komen, want ik ben het snel beu in het warme water en dat vind ik dan weer zonde van die plens die ik dan schoon weg laat lopen een septictank in, meer dan zonde. Lekker koken ook, want misschien vraag ik eters, zoals Marc. Jaja, we kunnen dan daten op een andere manier, geinig! Natuurlijk ga ik af en toe naar huis om mijn eigen katjes te knuffelen of samen een grote klus aan te pakken, maar in principe ben ik op werk-vakantie tot de 21ste!

3 opmerkingen:

  1. Kijk dat bedoel ik nu! Ha ha dat is nu LATten. Ik ben benieuwd hoe het je gaat bevallen....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahaha Marijke, leuke comment! We zijn niet anders gewend dan 24-7 samen zijn en hebben deze vorm van bij elkaar zijn nog niet ontdekt.
    Gaan we nu doen.
    Dat het niet echt praktisch haalbaar is op de lange termijn (financieel natuurlijk) is een ander verhaal, maar zulke perioden scheppen wel een hoop ruimte, en hoop!

    BeantwoordenVerwijderen