dinsdag 27 november 2012

Geduld

De nieuwe zijkamer met de kledingkast en de deur, nu de rest nog; Wandje dicht timmeren, gordijn voor de kast, het raam erin dat ik opknap. Het was het raam van de zijkamer beneden dat nu dubbelglas heeft. Het viel zowat uit elkaar, zo rot. Voor een raampje binnen is het nog net te doen. Alleen dat opknappen!!.... Ach, heeft deze leerling huisschilder wat huiswerk.
 Mijn kamer.... de foto zegt genoeg :-( Ik begin al niet eens aan opruimen,zinloos. Marc voelt zich ook verantwoordelijk voor deze toch grote klus. Als ik niet lekker werken kan, wat inhoud dat ik kan lezen en schrijven in stilte, ben ik net even minder te genieten. Mijn kamer is ten strengste verboden van kattenspul jonger dan een jaar. DQ deponeert graag zijn enorme drollen in de meest onmogelijke hoekjes, voor de leut, want voor zijn plas gaat hij keurig naar buiten, al stroomt het van de regen. Het kleine deurtje links op de foto wordt de hoofddeur om vanaf het halletje op mijn kamer te komen. Ook die moet nog verhoogd worden, ik stoot nu mijn hoofd. 
Geduld maar weer.


2 opmerkingen:

 1. Oeps... Op dit gebied zou ik voor geen meter met je willen ruilen. Ik kan zó slecht tegen rommel. Alles moet opgeruimd zijn, vaste plekken hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daarom gooi ik het allemaal maar op Geduld...
   Ik kan ook niet tegen rommel om me heen en leer net een beetje 'zijn' rommel te dealen zonder alles achter z'n gat op te ordenen, 'k zou wel gek zijn.
   Zucht
   Ik werk zo hard mogelijk mee om zo snel mogelijk weer mijn orde terug te hebben.

   Verwijderen