woensdag 31 maart 2010

Dag 7

De laatste dag met onze gast. Een rustige dag waarin we weinig kunnen doen. Het regent weer en niet zo'n klein beetje. De 3 zonnenstralen maken weinig goed. Een beetje hetzelfde liedje als afgelopen dagen.
We krijgen een etentje aangeboden of wat praktisch, van Roel :-)
We gaan voor praktisch en Marc en hij rijden deze middag naar boven om na wat uurtjes terug te komen met; echt frans tulband-brood, knapperig en vers, ijsjes (B-cornetto's), lekkere vruchtenyoghurts, kettingzaagolie, haricot-zaden en nog meer!
We kijken na de boterham weer een bijzondere film en de mannen gaan gelijk naar bed.
Ook ik zit te gapen.
In de regen ben ik nog wel met Castel naar de rivier gegaan. Met een leeg en fris hoofd foto's gemaakt van een wel heel hoge waterstand en zwemmende hond.
Morgenochtend vroeg vertrekt Roel, met extra bagage. Wij zwaaien hem uit, ook met extra gewicht in de rugzak, waardevol gewicht, geen nutteloze ballast.
Morgen maak ik een week-balansje op, van wat er allemaal wel niet gedaan is.
En wat foto's natuurlijk.

Verder is de gorges weer geopend; Vrijdag op zaterdag bezoek van H&A, half april komt M weer helpen voor 2 weken, rond die tijd komt het bevriende franse stel weer naar hun poppenhuisje in het dorpje boven. Ze willen mijn verjaardag met me vieren, daar word ik heel blij van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten