dinsdag 14 september 2010

schatgraven


Het is hier soms wat saai aan het worden. iedere dag hetzelfde uitzicht, hetzelfde soort werk (zwaar en frustrerend geimproviseerd gedoe of wortel schieten op een bureau-stoel en verstrikt raken in de grafische programma's), dezelfde soort maaltijden (ik zie geen kookprogramma's en heb geen krant of reclames die me lekker maken en inspireren) geen weetjes van 'heb je het gehoort van die en die?' en dus zocht manlief het internet af naar iets dat hem zou prikkelen.
Hij vond een oproep van een gepensioneerde man uit Nederland die een stukje land in Zuid-Frankrijk had geerft en daar een vermoedelijk oud graf-gebouwtje vond. Maar het geheel is zo overwoekerd, er is niets meer van te zien en al helemaal niet wat het geweest zou kunnen zijn. (Misschien een gewone oude broodoven....)
Of er sterke mannen zijn die een weekje mee willen komen graven.
Dat leek Marc wel wat en ze sturen wat mails om helder te krijgen wat die man wil en wanneer en hoe dit zou moeten gebeuren. Gek genoeg had hij maar 2 serieuze reacties gekregen, een vriend van hem en Marc.
Eind september is het gepland dat de heren ergens onder Carcassonne bij elkaar komen en de hak, zaag, snoeischaren en sterke ruggen bij elkaar steken om 'iets' bloot te leggen. Meneer melde nog wel kwasi-serieus dat er echt iets moois gevonden kan worden en dat de meeste reacties van dromers, fantasten en egocentristen kwam en dat dat nu niet echt de bedoeling was.
Marc daarintegen wil graag een weekje wat anders, iets doen in een andere omgeving.
Ik ben ook hier benieuwd naar, of ze het weer een beetje meehebben tijdens de graafwerkzaamheden. Of ze wat vinden dat een foto waard is, of dat het voldoet aan het idee van een week wat anders en tussenuit voor Marc!

3 opmerkingen:

  1. Wat bijzonder! Enw at een mooie afwisseling voor Marc...ik ben heel benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou Marc neem nog wat knekels mee voor Spetter en ben reuze benieuwd wat er gevonden gaat worden

    Peter

    BeantwoordenVerwijderen