dinsdag 14 juni 2011

Op verzoek

Ja, deze log is op verzoek. Ik kreeg een belletje met de vraag of hier alles wel goed was. "Alleen een verhaaltje over de schuur en wat foto's van bloemen. Maar hoe gaat het nu echt daar?"
Ja gut, dat krijg je dan als er heel veel kleine nauwelijks noemenswaardige dingen voorvallen waar ik geen uitdaging in zie om een goede log over te schrijven. Of het is gewoon te veel om nog aan te beginnen en door de drukte met al die kleine klusjes kom ik er niet aan toe om over de gewone dagelijkse muizenissen mooie logs te schrijven die leuk leesbaar zijn.
Ik denk dan tegen twaalf uur 's nachts; "Laat maar, niet zo belangrijk om ervoor een half uur later naar bed te gaan."
In onderstaande 'Update' dus de muizenissen. "Ik wil er wel tien!" gaat over de eeuwige strijd met katten die elkaar niet allemaal goed gezind zijn in gezelschap van wat altijd hongerige kippen. De log daaronder publiceer ik misschien niet. Als ik dit wel doe is dit een log voor mijzelf en verder voor vrouwelijke generatiegenoten en of mensen die op Mars geboren zijn en meer van Venus-wezens willen begrijpen.
Zo vliegt mijn middag om en ben ik waarschijnlijk te laat bij het postkantoor voor het verzenden van een pakketje, maar op tijd voor yoga.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten