woensdag 8 december 2010

opluchting


Gisteren krijgen we eind van de middag de mail met het goede nieuws: Mijn vader heeft weer een normale hartslag na twee narcoses. De eerste om te kijken of er bloedpropjes in de vaten zaten en de tweëede om met een stootje extra het hart even te laten weten dat het ook wel wat minder kan, wat beter is. Zijn hart begreep deze boodschappen zeer goed en het tikt weer als vanouds!! Pak van mijn hart!
Door deze opluchting kan ik ook de teleurstelling beter aan dat de linten nog steeds niet bezorgd zijn. Ook mijn lief zijn voorkeur om regelmatig in een coconnetje te duiken en het daarbij horende geploeter en gefoeter.
Het is een droge warme dag waarin we in T-shirt buiten kunnen werken en het blijft raar, die enorme contrasten. De zon voelt ook warm aan en de was kan bij wijze van spreken naar buiten. Omdat ik echt niet verder kan zonder de brede linten, ga ik maar aan het huishouden en maak een portfolio van de gemaakte stukken.
Ik kan drie winkeliers vragen een stuk in hun winkel te zetten als reclame.
Mijn poging daartoe faalt vandaag; Ik kom niet uit mijn woorden en de eerste winkelier die ik benader snapt niets van mijn hakkelende verzoek. In de schemer rij ik maar naar huis, ik herkans donderdag wel en zorg voor een betere voorbereiding. Maar soms willen m'n hersens zich even niet op 'Frans' zetten en laat het dan ook even los.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben blij voor je, wat een geruststelling over je vader.
    En succes met het etaleren van je mooie creaties! Neem de vertaling van wat je wilt zeggen, gewoon mee en lees het voor. Je hebt wel wat anders aan je hoofd (gehad) om tweetalig te denken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat alles weer goed is met je vader!

    BeantwoordenVerwijderen