zondag 29 november 2009

Rust

Wat een dag, wat een dag. We hebben helemaal NIETS gedaan vandaag. Alleen maar in een warm huis zitten computeren tot de ogen het zat waren. Vanmiddag geen risico genomen met de maaltijd; aardappels, eigen broccoli (dit keer zonder luizen en rupsjes) en hamburgers, easy! Het huis heb ik gisteren vol gezet met kaarsjes in alle vormen en kleuren, dat verwarmt ook mee en is gezellig licht dat we maar niet zat kunnen worden. Muziekje erbij en klussen maar. Dit resulteerde in een winterlandschap met vallende sneeuw, een vergadering met de SecondLife Newspaper, waar we hoofdsponsor van zijn en een nieuwe box van Marc. (met nieuwe vormpjes die het ontzettend goed doen in het spel)
Niks naar buiten dus vandaag, geen wandeling met Castel en al helemaal geen halsbrekende toeren met kettingzagen op een bebladerde en gladde puinhelling! Want....
Het regent heel de dag al pijpenstelen.
We hebben lekker toegegeven aan onszelf en dat voelt ook supergoed.
De katten beviel dit prima, we konden ze uittekenen op de bank, jawel, met z'n vijven. De één z'n buik was hoofdkussen en de ander z'n heupen een potenbankje. De volgende wilde wel een wasbeurt van zijn buurman, kortom een zalige zondag met alleen maar rust rust en nog eens rust!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten