donderdag 20 september 2012

foto's

Wat foto's zoals gebruikelijk na een tijd van worstelen met een camera die niet voor niets goedkoop werd aangeboden. Voor mijn archieven levert het apparaat acceptabele plaatjes op. Ik deel er een paar van een een mooie zonnige dag. De kittens hebben het erg naar hun zin op het strand. Als strandtent gebruiken ze een houten kratje van 30x30x8 cm. DQ is aan de maat ondanks dat hij compact gebouwd is en pas 5 maanden, toch blijkt er ruimte voor alle drie! Sooty en Merlin drinken graag licht gezouten (zee)water en lopen rondjes over de wat zacht opgeblazen rand. Sooty steelt de show door op haar gemak op de rand te gaan liggen, haaks nog wel, om dan met beide poten tot haar ellebogen wat te hengelen naar blaadjes in het water. Ze lijkt water in het algemeen net zo best te vinden als zand, aarde of de vacht van DQ. Het zand is gewoon een verlengde van de kattenbak, ook al is het een laagje van nog geen centimeter, het kan de pret niet drukken, ook de onze niet.

Minimeer spiegelt net zo mooi en niet alleen de bergen en het bos....


 Ze gaapt alleen maar, als je het niet zou weten lijkt ze een afschrikwekkend monster van nog geen 1,5 kg.
 Zie je wel, het past best.
 Merlin zal blauwe ogen houden, hij is mooi, heel mooi, maar het boeit hem niet. Schoothangen, spinnen en luieren, das pas boeiend.
 Een gewaarschuwd mensendier telt voor twee, dat u het weet hè!
 Dit alles onder toeziend oog van de Felix Domesticus Patriarch, of zoiets!

1 opmerking:

  1. Als ik nog eens reïncarneer, is het als kat. Heerlijk hoe die beesten zo ongegeneerd lui kunnen zijn en genieten. Wil ik ook!

    BeantwoordenVerwijderen