vrijdag 13 augustus 2010

Foto's

Ik deed vandaag voornamelijk dingen waar ik plezier in heb. De courgettes op zoetzuur maken was iets om mezelf aan de gang te krijgen en het resultaat is lekker!!!!!!!!
Na het eten ben ik naar R gegaan, voor zomaar even en ik kom er graag met Castel. Hun mooie reebruine honden vind ik ook schatten van beesten en Castel is daar altijd zo happy. Ik zie mooie plaatjes en zo fotografeer ik wat, ook leuk om te doen naast het babbelen en lachen.
Deze joekels van spinnen bewonen iedere ruimte in ons huis. Ze zijn vrij schuw, maar weten wel waar ze ongestoord kunnen leven. Het is nu echt spinnentijd, ze wandelen, jagen, zitten werkelijk overal. Ook de hele kleine ragfijne haast onzichtbare spinnen die je alleen ziet omdat je ze voelt wandelen op je huid. Heel zachtjes, maar toch gekriebel en je veegt ze stuk als je denkt dat het enkel een pluisje is.
De schuur schiet al aardig op, m'n lief is nog niet op een tiende van de klus, maar toch zit de vaart er behoorlijk in, samen met de nieuwe zwembad overkapping.
Een prachtige muur met 'zomaar een fiets'
Zuiver, zo zuiver....
Ooit was ik er panisch voor, nu allergisch zelfs. Maar bang ben ik niet meer. Ze zijn nog steeds irritant, zeker als ze in je glas kruipen of op je bord gaan zitten. Van de wijn blijven ze af, hier tenminste. Het risico een hoornaar in het glas tegen te komen is te groot. De hoornaar eet een wesp binnen een halve minuut op met haar en schild.

1 opmerking: