vrijdag 22 februari 2013

even in het kort

In het kort vandaag;
Een nadeel van zo geisoleerd wonen; één weg afgesloten betekent een omleiding van een 50 kilometer a 1 minuut per kilometer! Uiteraard met de Rode voor de maandboodschappen wat inhoudt; geen domdom of kaart en dus dwalen over de schitterende hoogvlakten met toch de irritatie dat ik een 50 minuten van de dag missen moet. Ik was dus pas in de middag terug van het ergerlijke maandboodschappen doen minus 250 euro. De zon schijnt maar het is ijzig koud. Katten hebben een vacht, die zetten we buiten.
 Marc werkt hard aan de extra waterleiding vanuit het ravijn naar een hoger gelegen plateau voor als de bron  's zomers maar matig water wil geven, een gift blijft het. En in de moestuin verplaatst hij een 400 kilo zanderige grond per dag, emmertje voor emmertje. Met de autobanden krijgen we toch stevige muren, trapjes en warme vocht vasthoudende plantvakjes.
 Deze avond pannenkoeken met spek, vergezeld van een wijntje (of 4) en heel hard, snoeihard, harder dan hard 1fm 241005club2 mix via de Harman Kardon om daarna wat lui te wezen in een zekere virtuele wereld gedurende 'happy hour'.
U hoeft het niet te snappen vanavond. Als ik het maar snap. Dat het genieten is, is zeker. Vraag maar aan Castel. Die kreeg de lever en de kop van een konijn dat ik goedkoop kon kopen in de super en waarvan het lijfje in de wijn ligt te marineren voor morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten