woensdag 19 december 2012

Vergissen is menselijk


Geen zware log hoor, alleen over hoe menselijk het is om je te vergissen.
Laat ik er nou van overtuigd geweest zijn dat donderdag de wereld vergaat en ik vrijdag vroeg ga rijden.... ? 
Duh! Ik heb een dag extra, das even boffen. Soms pakt het je vergissen dus goed uit. 


Marc is in Bugarach, over 4 minuten wordt hij het gebied uit gezet als hij al niet zelf vertrokken is. Het is erg stil, geen wazige types, geen verdwaalde mensen die denken dat ze gered zullen worden door de groene mannetjes. Alleen nog steeds journalisten van over de hele wereld waarvan een Frans team Marc heeft geïnterviewd voor een Franse radiozender. Wat hij daar komt doen? Misschien toch nog één mens die in die onzin gelooft? Helaas, hij kwam enkel het circus bekijken, het circus van journalisten. Hij verbaasd zich wel over het feit dat er geen souvenir-prullaria-markt is waar je troep kunt kopen met spreuken als 'ik heb het overleefd, Bugarach 2012'. Alleen het restaurant doet goede zaken en serveren een wijn met de berg op het etiket, die berg waar de UFO's gestald zijn. Verder is er niets en is het gebied uitgestorven net als hier thuis, de spreekwoordelijke slagbomen die 's winters de geïsoleerde gebieden in Frankrijk lijken te sluiten. 

2 opmerkingen:

 1. Ik heb even iets gemist denk ik? Wat is er zo speciaal aan Bugarach dat er daar hordes journalisten staan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ga er maar eens op googlen :-) Bugarach schijnt het ENIGE plaatsje ter wereld te zijn dat ontkomt aan de apocalyps oftewel het heengaan van de wereld en diens mensheid.
   Volgens zeggen zijn er in de berg Bugarach, aan de voet het durpje met bijna 200 inwoners, UFO's die vrijdag de berg openbreken en opstijgen om de aarde te verlaten. Ze gaan de mensen in directe omgeving redden. Alleen de mensen die zich in en rond Bugarach ophouden dus.... Wil je je tijd besteden apan een beetje ver-van-je-bed-onzin? Google dan op deze naam....

   Verwijderen