woensdag 25 februari 2009

Anti-biotica

Wat een rommel is het toch, meteen een koortslip aan de verdoofde kant. Zere knie vol vocht, hoofdpijn..... Maar de zwelling is na een week bijna weg. Weet nog niet wat ik aanwil met die wortelkanaal behandeling die ik nodig zou kunnen hebben...

Gisteren de bron helemaal nagekeken. De druk viel snel weg en het filtertje zat snel verstopt. Dus de berg op met de auto, het reservoir helemaal leeg laten lopen en dan de blubber eruitscheppen en onze leiding wat hoger en droger. Dat is een enorme klus geweest om van een bronnetje ergens halverwege een boshelling een bron met put te slaan en nog te verstoppen ook, de leidingen ondergronds door te laten lopen tot aan ons huis zoveel honderd meter verderop. Dus petje af Christian :-)

Verder vechten we elkaar af en toe de tent uit, de omslag, de verandering, het evenwicht is nog zo zoek. In ons afzonderlijk en samen.
De katten geven in deze het goede voorbeeld.
We hebben een hondje gevonden dat ook wel heel leuk zou passen bij ons. Samba is natuurlijk nog steeds welkom maar dat kan nog best lang duren. Deze schat heet Castel.
Morgen komt ze een paar dagen op proef om te zien wat ze doet met 4 katten. De huidige eigenaar heeft geen idee. Dus leuke dingen om naar uit te kijken.
Verder zijn we heel content met de rust in en om het huis, na onze stormpjes is de lucht altijd snel geklaard. En m'n grote broer is jarig, of hij onze sms heeft ontvangen is niet bekend. Dat is het enige wat echt jammer is, bellen voor ons is erg duur, geen belgigant in Frankrijk, en de sms-jes onbetrouwbaar. Ook de post is nog niet helemaal je dat, platte post komt altijd aan, al zijn het enkel rekeningen, maar pakketjes worden teruggestuurd omdat ons huis onvindbaar is.... (Irene heeeeel tof je post, dat maakt de dag weer goed)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten