zaterdag 31 juli 2010

Lang weekend

Donderdag kom ik thuis in een leeg huis na een bijzonder fijne dag. Tegen alle verwachting in, want ik was wel heel erg moe van de korte nacht en de lange rit.
Marc heeft een afspraak met de huisoppas uit Nederland die met het hele gezin deze regio aandoen tijdens een vakantierit door het zuiden van Frankrijk.
De afspraak is om even de koppen bij elkaar te steken hoe het nu verder moet met de zorgen voor het huis in Nederland en om eens goed bij te praten zonder dat er een 1150km lange telefoondraad tussenzit; met oogjes!
Ik eet de verdraait goed gelukte knoflooksaus op met alle rauwkost die nog in de groentelade ligt, neem een douche en ga lekker naar bed, ... om half 8.
Marc maakt me rond half 11 nog even wakker en kletsen beneden nog een uurtje.
Uiteraard kom ik er vrijdag pas na 8 uur uit en heb het gevoel nog lang niet uitgeslapen te zijn.
Maar met het weekje Nederland volgende week waar ik 's nachts naar toe rijd met de gevonden lift, zal mijn ritme toch wat verstoord blijven. Het is alles de moeite waard.
We rommelen als vanouds en komen zo lekker tot rust. Ik ben nog niet bijgetankt en de stilte na het vertrek van iedereen is toch weer een gat waar we even in terechtkomen. Mijn hoofd is vol van alle dingen die echt nog even gedaan moeten worden en toch doe ik deze dag alleen waar ik zin in heb, inclusief die was en SecondLife werk.
Toch ben ik rond 10 uur gewoon moe en ga net zo vroeg naar bed als Marc. Hij slaapt deze zaterdag uit, terwijl ik al lang vertrokken ben naar de supermarkt voor de maandboodschappen.
Voorlopig dus geen spannend nieuws, geen hectiek, geen onverwachte bijzonderheden, maar gewoon die M&M die maar wat aanrommelen met volgende week een lange week echt weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten