zondag 25 juli 2010

Blaffende hond

Terwijl het koffiewater opstaat wil ik Castel goedemorgen gaan zeggen. Het hok is leeg en er is geen leven daar. Ik herinner me plots dat Castel met Simon is meegerend naar zijn huis.
Ik zat te werken achter de PC toen ze opeens een paar keer blafte en ik zo de tijd had om een shirtje aan te trekken en naar buiten te gaan waar ik haar aantrof halverwege de oprit en ik achter haar Simon aan zag komen op de fiets, Marc's fiets.
Ze blafte!!!!!! Dit is geweldig!!!!!!!!
Leuk dat hij deze middag even aan komt fietsen. We gaan aan de wijn nadat ik Castel heeeeeel veel complimenten-knuffels geef. Na een glaasje gaan we het zwembad in om hem stoeltjes uit te laten zoeken. De fluitketel vindt hij ook handig en een heel sjieke kop en schotel gaan ook mee. De stoeltjes brengen we later wel naar boven, denk ik nog.
Na een middag borrelen en een boterham, gaat Simon weer op huis aan. Het breekt mijn dag en hij gebaart dat Castel wel mee mag rennen. Een leuk uitje voor haar.
Rond half 9 belt hij om te zeggen dat Castel niet naar huis wil en dat hij het nog 1 keer gaat proberen om haar naar huis te sturen. Maar ik vermoed dat ze daar geen harige oortjes naar heeft.
Ik bied aan haar wel te halen, morgen... Dus zo na de koffie, heb ik een leuke wandeling naar boven, met 2 stoeltjes.
Edith en Marc proberen voor de middag thuis te zijn na een flinke rit van 650 km naar de zee en via leuke omwegen naar huis. Ik ben heel benieuwd naar hun verhalen....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten