maandag 9 juni 2008

nog wat foto's


het kasteel (boven) is een nieuw gebouwtje, eigenlijk bedoeld als garage. er zijn stenen gebruikte uit een oude ruine. de schouwstenen zijn als 'carport' gebruikt. de oude stenen gootsteen is nu een nisje. ook daar weer een kraantje waar bronwater uit kan komen. het oude zwembad gaat vermoedelijk dienstdoen als opslagruimte met daarboven een kas/serre/atelier. maar ideeen te over!
Dit kraantje vond ik in een stenen muurtje bij de middelste voordeur n het hoofdhuis. Overal komt het bronwater uit muurtjes dat weer opgevangen wordt in oude stenen bakken met een overloop naar een helling. een sprookjesachtig geheel waar het ook kan spoken op druilerige dagen.

1 opmerking:

  1. Mark, Martine,

    Wij volgen via jullie Blog de belevenissen omtrent jullie 'uitburgering'. Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn! Ik weet zeker dat het jullie gaat lukken, gezien het enthousiasme en vastberadenheid. En dan de foto's...het zouden net scenes uit 'Lord of the Rings' kunnen zijn. (Wat zou Lisa fantaseren over draken, ridders, prinsen en prinsessen...) In ieder geval veel succes met het verdere traject. Natuurlijk spreken we elkaar nog...(toch?)

    Groeten,

    Dennis en Diana

    BeantwoordenVerwijderen