donderdag 26 januari 2012

Foto's

Rijp

Een seconde voor mijn camera de geest gaf; 'Het oog van C' 

Heerlijk, een echt draaiorgel in de grote stad

Ganzen

Grote Broer & Zoon

Wie zijn naam weet, mag het zeggen...

De lachtortels van C die 's nachts op uilen lijken

Neefje

Ook in Rotterdam; Occupy

Oer Hollands straatje om te logeren


Camera nieuws;
Marc ging er eens op googlen, misschien kunnen we de camera zelf wel maken... Panasonic heeft een goede klantenservice, want je kunt live met iemand chatten over je probleem na het invullen van een basisformulier.
Maar als je dan je uiteindelijke vraag op wilt sturen om een live service gesprek te krijgen, moet je eerst akkoord gaan met een betaling van 24 euro voor het antwoord op je hoofdvraag voor het versturen van het formulier. Ben je niet tevreden over het antwoord, dan krijg je je geld weer teruggestort.
Net zoiets als de service voor de eigenaren van kapotte Panasonic Plasma TV's zo vonden C en ik uit toen ik haar TV van slag bracht net voor het weekend; voorrijkosten mevrouw; 150 euro. Natuurlijk bellen we even om de reparatiekosten te geven. Zijn ze bij Panasonic een beetje gek geworden??
Dus googled Marc verder en vindt een forum van gebruikers van fototoestellen.
Gelijk een antwoord van een andere gebruiker; er kan condens in het toestel zitten.. Dus open maken en goed laten drogen. Zo gezegd , zo gedaan....
Hij lijkt het warempel weer te doen.. Op hoop van zegen en niet meer 's nachts in de auto laten liggen zoals ik in NL wel heb gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten