donderdag 14 januari 2010

verrassingspakket

LEUK!!!!
De postbode was het alweer vergeten, dat ik hem zei dat er een pakket onderweg was geadresseerd aan ene M&M op het postkantoor zelf in het stadje.
Dus bij navraag leek het er al 3 dagen te liggen. Het paste ook niet in de brievenbus en wat zwaaaaar!!!
Dus helemaal blij en nieuwsgierig naar huis geglibberd in een nu op eens warm aanvoelende gorges met een zachte harde wind.
De dikke laag ijspap blijft erg glad en op het bospad is het oppassen geblazen.
Marc maakt het pakket open;
Hele mooie fijne leesboeken, alsof ze zo uit de winkel komen, kaarsjes voor licht en warmte, dropjes (jaja heksenhyl!!), zeep, Margrieten en een lief briefje van Martine. Geweldig!
Het is weer relatief druk op de markt en ben wel blij dat ik toch een boodschap moest doen.
Het liefst blijf ik lekker binnen, gewoon winter 'vieren' en rommelen of werken. Maar nood breekt wet en alle gesprekjes op de markt maken dat ik me moet haasten voor de super die natuurlijk gewoon 2 uur dicht gaat.
Ik dump die ene vuilniszak (per 1,5 tot 2 weken) in de container en post een brief aan FT om een betaling te regelen. Iedereen zegt me weer gedag en bekent dat het de tijd is om een beetje in te zakken en alles rustig aan te doen. Lekker veel slapen en bij de houtkachel vertoeven... rust
De nota van FT voor de nieuwe telefoonlijn is ook eindelijk binnen. Helaas zijn ze ons niet vergeten... Daar gaat spaarpotje nummer zoveel....

1 opmerking:

  1. Fijn dat je er zo blij mee bent, is vooral ook erg leuk om te regelen!!

    BeantwoordenVerwijderen