donderdag 24 november 2011

Stukje werkDat werk voor de virtuele werelden slokt aardig wat tijd op. Neemt niet weg dat we daar wel van kunnen leven en we het dus ook zien als ons werk.
Deze snel in elkaar gezette foto-film heb ik gemaakt om eens te laten zien aan vrienden wat ik daar nu eigenlijk doe. Alle dingen die je ziet zijn door ons gemaakt, de vormen doet mijn lief, de textures/plaatjes op die vormen en de 'composities' maak ik.
Het leuke aan dit winterlandschap is dat het als volledig bouwsel verhuurt kan gaan worden in deze webwereld. Dat schept voor ons veel mogelijkheden om wat uit te breiden komende donkere winterperiode.
Iedereen die nog denkt dat virtuele werelden er alleen zijn als zijnde een online spel of voor mensen die niet lekker in hun huidige leven zitten en zo een plek hebben gevonden te vluchten en anoniem te zijn, hebben het deels mis. Deze virtuele wereld is een platform voor echte mensen om hun realiteit eenvoudiger te maken. Voor duidelijk omkaderde gebruikersgroepen dus, die meer te zoeken hebben dan vertier of een anonieme flirt.

1 opmerking:

  1. Wow mooi geworden 10!
    Moet toch ook maar 'n keer komen kijken in SpotOn.
    Dikke kus
    Dido

    BeantwoordenVerwijderen