donderdag 1 maart 2012

Webshop

Hoeraaaaaaa!!!!
Onze webshop is een feit!
Niet in deze log webshops die niet werken of wel je betaling aannemen maar geen product leveren, nee, onze webshop werkt en dat binnen twee weken.
De basis was al opgezet, maar de site had nog heel wat modificaties nodig en die webshop. Marc gaat zijn 3D models verkopen. Dit zijn 3D objecten die je in virtuele werelden kunt gebruiken, maar ook elders op het world wide web.
Om specifieker te zijn;
Secondlife heeft meshes geimplementeerd, 3D objecten, maar als je ze koopt in de virtuele wereld kunnen creators niet als eigenaar van het product aangemerkt worden. Dat zit creators altijd dwars, zij willen in de productomschrijving de maker zijn van het ding. Met de 3D modellen gekocht via een webshop, moeten ze de producten zelf uploaden naar de virtuele wereld, dan zijn ze wel de maker, alsof ze zelf dus het 3D Modelling onder de knie hebben. We zijn nu dus weer één van de eersten, net als toen met de 'sculpties'.
Extra handel, of nee, een nieuwe handel helemaal toegespitst op de huidige markt.

Belangrijk genoeg, natuurlijk in verband met de inkomsten, want de EDF doet niet aan ruilhandel en Orange levert geen internet op de pof. Komende maand is het niet alleen zaak dat de zaden de grond in gaan, in kasje of buiten. Niet alleen de nok van het woonhuis die een windwijzer krijgt met een zwijn erop. Niet even nog de laatste ruk droog hout van de helling waar ik dode bomen visualiseerde.
Maar toch ook de poen, de klinkende munt voor dat extra stukje grond dat aan het onze grenst.

Om een beetje vollediger te zijn; M&M Creations website & M&M Creations Weblog

5 opmerkingen:

 1. Hé Super!!! gefeliciteerd, en mogen de duiten binnenrollen meis!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je :-) als het inderdaad een schot in de roos is, of dat gouden ei dan laat ik dat natuurlijk wel een keer doorschemeren...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, net 8 uur een draaiende webshop, gelijk 6 subscribers en een verkocht artikel, dat gaan we vieren met film, koffie & chocolade!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd !!! Ik heb géééén idee waarover het gaat, maar het brengt blijkbaar geld op,
  dus is het goed :-))
  Een mee-levende digibeet...........:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel lief van je Betty. Het digi-gehalte waarover ik het af en toe heb is 100%, je felicitatie doet me des te meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen