zaterdag 20 september 2008

laatste voorbereidingen

Het laatste berichtje vanuit NL.
De auto is bijna gepakt, de losse zaken als een lamp en pc mogen er vanavond als laatste in. Na het maken van een things-to-do-lijstje zonk ons even de moed in de schoenen. Een A5-je vol....
Maar vroeg op en maar ergens mee beginnen scheelde wel.
We hadden nog geen info van Christian (huidige eigenaar) of we er weer in mogen als vanouds en waar de sleutels zijn. Dus Denise (vrouw van de wereld en zo lief ons met meer dan de taal alleen te helpen, zou haar zo weer 2x verhuizen ;-) gebeld en haar gevraagd hem even te bellen om te weten te komen of we er als vanouds 'in' mogen. En ja hoor, weer een positief bericht. Dus zijn we er iets meer gerust op dat hij goede intenties heeft en dat het toch weer allemaal goed komt.
We kijken er erg naar uit daar in een franse nazomer te rommelen, schoon te maken en wat definitieve dingen te rommelen en te regelen. Informeren naar een houtgestookte cv, traktor zoeken, kijken of we via de telefoonlijn al internet kunnen regelen en!! .... we krijgen familiebezoek; moeder en broer van Marc met vrouw en de kleine! Geweldig dat ze de moeite en de tijd nemen ons een bezoekje te brengen en te neuzen in waar we gaan wonen...... ooit ;-)
Dit 'ooit' is, omdat de VS financieel in elkaar stort en Europa daar wel degelijk veel last van heeft.
S. komt ons verrassen met een maaltijd vanavond, dit scheelt koken en we kunnen zo de boel rustig aan hen overdragen.
Dit helpt ons de spanning wat te laten vieren, want gespannen waren we beide deze week.
Ik heb al gedroomd dat zodra de verzekering van het spul op onze naam staat het geheel afbrandde... Das niet leuk wakker worden. Vergeten we niks, gaan we het halen op 1 dag, dat wat we normaal in 2 dagen doen? ennuh zou hij nog wat meubels hebben laten staan zodat onze gasten kunnen zitten?
H&T gaan we ook weer zien, we voelen ons bevoorrecht met zo'n makelaar. Zowel voor de communicatie , H met talenknobbel, als voor de mensen die ze zijn! Ik ga toch voor een FEEST daar woensdag! Donderdag = uitslapen :-)
We zullen asap naar het internet-cafe als we daar zijn, om een bericht te plaatsen en alle mails te beantwoorden. tot snel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten