zondag 29 juni 2008

oh help, niet weer!!!


Jawel ............. KUIKENS !!!
1 van onze 6 kippetjes heeft zich erg goed verstopt afgelopen weken.
We hebben vaak en veel gezocht, maar nergens een spoor van een broedende kip.
We hebben er in het verleden een aantal geslacht, maar de kip op ons bord leek niet op het lekkere scharrelkippetje in de tuin. Een aantal kippen elders kunnen plaatsen , weggegeven, want de eieren zijn geweldig lekker. Aangezien onze haan ons heeft verteld dat hij het op zijn leeftijd niet meer bij kan houden om voor 10 kippetjes te zorgen, proberen we het aantal klein te houden.
Ook ivm de emigratie.... ze kunnen niet mee en 20 kippen of meer vrij in de tuin is geen doen.
Dus wat te doen met 9 piepjonge vrije kuikens....
Dus J. over een maandje of drie kun je helemaal los op een dode kip hoor...., daarna eten jullie soep??

Verder hebben onze Tenrecs ook weer 3 jongen... ook daar moeten we een oplossing voor vinden voor we vertrekken. Ze kunnen niet bij pa en ma in het terrarium blijven en ze zijn te onbekend om ze te verkopen.... Nou is er een andere M&M-eenheid die leven voor dieren, misschien brenge we ze naar hen, dan zijn we zeker van een liefdevolle verzorging!!Verder wilde ik nog wat duidelijk maken wat we hier achterlaten. Deze link is naar onze website waarop ons huis te koop staat. Al onze moeite ten spijt realiseren wij ons dat de verkoop hier wel enige jaren in beslag kan gaan nemen. (lang leve Amerika's financiele markt en dollar-koers...)
We onderhouden hier enkel luxe.... vreemd genoeg zijn we dat beiden heel zat geworden. Werken voor je essentiele basis klinkt onnodig, is het misschien ook, maar trekt ons aan als een magneet. We kijken uit naar eind juli, heerlijk daar weer wat rommelen, wel hopen we op wat wolkenvelden en een bries, anders verplicht 3 uurtjes naar binnen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten