woensdag 25 juni 2008

naast het werk ...

We zijn om meerdere redenen dan te rommelen er weer heen gegaan. We wilden een bankrekening openen en dat is niet 1-2-3 als je nog in NL woont.

De afspraak om 11 uur vrijdag ging bij nader inzien aldaar niet door. Later in de middag konden we komen, na 40 minuten wachten werden we ontvangen door een mooie franse dame met beginners engels. Samen met ons beginnend frans kwam dat wel goed.

Vele copieen en gegevens verder konden we dinsdag die week erop terug komen voor de laatste handtekeningen... Dus ons verblijf met 1 dag verlengd.

Dinsdag moesten we wel weer een half uurtje wachten maar het is wel geregeld... En dat voor een klein filiaal in een klein stadje..

We wilden ook graag Samba de border collie ontmoeten. Dus dinsdagmiddag voor ons vertrek (nadat we een 'internet-gelegenheid' (niks internetCAFE) gevonden hadden voor 1 euro per uur) naar H gereden. Zij is de buurvrouw van de eigenaar van Samba, deze man is zo begaan met haar dat hij zeker wil weten dat ze een fijn huis krijgt... dat zit wel snor. verder naast H. een man met 6 ezeltjes, owwwww ik smelt!! Van die bruine met een witte snoet en 2 kleine veulens, erg om daar weg te moeten, in de bergbries met 6 van die aaibare snoeten. Maar dat komt. De foto in dit bericht zijn van de stal, dus logisch dat ik nog wel even moet wachten...

De slangen die mijn ouders gezien hebben waren te snel voor een foto. Dat ze er wonen vinden we geweldig, evenals die grote groene hagedissen met felblauwe kin! Het zwembad heeft Marc helemaal leeg laten lopen, de dieren zijn op een paar na allemaal verdroogt.

2 salamanders heb ik gered en een aantal libellen-larve hebben zich toch maar snel ontpopt tot super grote libellen. Schitterend ze te zien drogen op de zwembadwand.

Na 3 dagen met z'n vieren en vele verwonderingen verder was dit wel een grappig plaatje. (flessenfoto) De M16 ernaast is van plastic en behuizing voor vele insecten. Deze eigenaar heeft verschrikkelijk veel troep en spullen. Van kunst tot kitch, van speelgoed tot serieus gereedschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten