maandag 4 augustus 2008

Afgelopen dagen al heel veel gedaan. De schuur is helemaal plantvrij en de te repareren plekken zijn nu bereikbaar. De broodoven is bijna hedera-vrij en je kunt er omheen zonder verstrikt te raken in de bramen. 2 fruitbomen kunnen we zo snoeien dat ze volgend jaar nog meer fruit geven en er is een breed pad naar de stal gemaaid. Ook daar zijn we op de helft met vrijmaaien. Maar de hitte is vandaag zo heftig dat we beter rustig aan kunnen doen in de schaduw. Moeilijk als je om je heen kijkt.
Gisteren een geweldige avond gehad. We hebben een feestje gehad hier. Het 2e, met H&T.
Fijn om engels en nederlands te praten, tips te krijgen (hoe krijg je dat wespennest uit het dak of de honderden muizen weg uit de keuken) en met zeer oude wijntjes veel gelachen.
Kaarsenroute naar het toilet en geïmproviseerd eten met van alles en nog wat. De hond Picasso had ook de avond van z’n leven, kortom een wel heel mooie dag met veel schaduw.
Misschien gaan we Christian nog zien deze week, maar ook hij heeft vakantie, dus we rekenen nergens meer op qua electriciteit. Voor mij een hele beproeving om eten voor een paar dagen te kopen dat niet bederft. Met alles gaat dat zonder koelkast erg snel, groenten, fruit en aan zuivel of vlees hoef ik al helemaal niet te denken.
De Landrover-koelkast doet het slecht tot niet door het stilstaan. De accu laadt te weinig op om hem koud te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten